Το Πευκί

βόρεια Εύβοια

Αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο τουρισμό όσο αφορά το δήμο Αρτεμισίου αλλά και γενικότερα την βόρεια Εύβοια μιας και είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός.
Με ικανότητα φιλοξενίας περίπου 20.000 ατόμων σε περίοδο αιχμής το καθιστά έναν πανελλαδικά γνωστό καλοκαιρινό προορισμό.

Στο Πευκί θα βρείτε εστιατόριαμεζεδοπωλείακαφετέριεςclub και ότι άλλο χρειάζεστε για τις διακοπές σας.

Όλα αυτά θα τα βρείτε σε πληθώρα στην παραλία του Πευκιού, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αγγίζει τα 4 χιλιόμετρα και είναι μια από τις ωραιότερες πευκόφυτες παραλίες . Η παραλία έχει υπέροχη αμμουδιά που θα την ζήλευαν ακόμα και τα πιο αναπτυγμένα τουριστικά «θέρετρα». Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη σε μήκος παραλία στη Βόρεια Εύβοια που είναι αρκετά δημοφιλής. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γεμάτη κόσμο ενώ υπάρχουν και ξαπλώστρες όπου μπορεί ο επισκέπτης  μπορει να απολαύσει το μπάνιο και τον καφέ του ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Πραγματικά οι διακοπές εδώ θα σας μείνουν ονειρικές και αξέχαστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πευκί είναι από τα πιο αναπτυγμένα χωριά μιας και η ανάπτυξη αυτή ήταν ραγδαία. Φανταστείτε ότι το πρώτο σπίτι χτίστηκε το 1897 ενώ άρχισε να γίνεται γνωστό στην αρχή της δεκαετίας του ΄70 ενώ μέχρι τότε ερχόταν στο Πευκί κόσμος από τα γύρω χωριά για να γιορτάσει τη Καθαρή Δευτέρα και την Πρωτομαγιά

EN / FR / DE

ARTEMIS ROOMS

Πευκί Ευβοίας
Παραλιακή οδός, 34200

© ARTEMIS ROOMS

Close